İçeriğe geç

Akhisar Izmir Kac Saat Sürüyor

İzmir Akhisar kaç lira?

İzmir’den Akhisar’a ucuz otobüs bileti fiyatı 196.00 TL civarındadır.

Akhisar İzmir tren kaç saat?

Akhisar’dan İzmir’e trenle yolculuk 83.01 km uzunluğunda olup 2 saat 26 dakika sürmektedir.

Manisa İzmir arası kaç km otobüsle?

Manisa ile İzmir arasındaki mesafe kaç kilometredir? Manisa ile İzmir arasındaki mesafe yaklaşık 37 km’dir. Kamil Koç ile Manisa’dan İzmir’e yolculuğunuz yaklaşık en az 35 dakika ve saat sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Akhisar Manisa arası otobüsle kaç saat?

Akhisar ve Manisa arası seyahat. Akhisar’dan ilk uçuş 06:15’te, son uçuş ise 23:30’da kalkıyor. Akhisar ve Manisa arasındaki uçuşlar yaklaşık 39 dakika ve saat sürüyor; Ayrıca, son model araçlarımız ile seyahat artık çok daha konforlu.

İzmir Akhisar arası kaç saat sürüyor?

Akhisar ve İzmir arasında seyahat edin. Akhisar ve İzmir arasındaki uçuşlar yaklaşık 1 saat 15 dakika sürer. Ayrıca, son model araçlarımızla seyahat etmek artık çok daha konforlu. Ergonomik koltuklarda rahatça arkanıza yaslanın ve ev sahipliği yaptığımız ve ikram ettiğimiz uçuşlarımızla yolculuğunuzun tadını çıkarın.

İzmir Manisa arası kaç saat sürüyor?

İzmir ile Manisa arasındaki toplam mesafe 41 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat sürmektedir. İzmir ile Manisa arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenlemektedir?

Ege Ekspresi ne kadar?

İzmir-Eskişehir arası tren bileti ücreti Eylül 2023’ten itibaren 300₺ olacak.

Akhisar’a tren var mı?

Ege Ekspresi Güzergahı Ege Ekspresi güzergahı şu şekilde işliyor: Basmane’den Manisa’ya, Manisa’dan Akhisar’a, Akhisar’dan Soma’ya, Soma’dan Balıkesir, Kütahya ve Eskişehir’e uzanıyor.

Akhisar Çiğli arası trenle kaç saat?

Akhisar’dan Çiğli’ye trenle yolculuk 89,79 km uzunluğunda olup 1 saat 55 dakika sürmektedir. Günde 3 tren seferi bulunmaktadır, ilk sefer 07:05’te, son sefer ise 20:15’tedir. Akhisar’dan Çiğli’ye trenle minimum 36,27 ₺, maksimum 91,86 ₺ karşılığında seyahat etmek mümkündür. Bu seyahat için en iyi fiyat ₺36,27’dir.

Manisa’dan İzmir’e en son otobüs kaçta?

Haftada 7 gün Manisa’dan sabah 05:30’dan 22:15’e kadar, İzmir’den sabah 06:20’den itibaren İzmir Garajı’na 23:15’te, Bornova Manisa Kavşağı’na 23:20’de her 15 dakikada bir ulaşım. Haftada 7 gün Manisa’dan sabah 05:30’dan 22:00’a kadar.

İzmir Manisa dolmuşları nereden kalkıyor?

İzmir Manisa arası otobüslerin kalkış ve varış terminalleri nelerdir? İzmir Manisa arası otobüs seferleri İzmir Otogarı veya Adnan Menderes Havalimanı Otogarı’ndan (Gaziemir, İzmir) başlayıp Manisa, Manisa Otogarı, Manisa Otogarı’nda son bulmaktadır.

Manisa İzmir Otogar arası kaç kilometre?

İzmir ile Manisa arasındaki mesafe kaç kilometredir? İzmir ile Manisa arasındaki mesafe yaklaşık 35 km’dir. Kamil Koç ile İzmir’den Manisa’ya yolculuğunuz yaklaşık 30 dakika ve saat sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Manisa Akhisar kaç saat sürüyor?

Kamil Koç ile Manisa’dan Akhisar’a yolculuğunuz yaklaşık 40 dakika ve saat sürer. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir. Manisa’dan Akhisar’a kaç saat sürer? Manisa ve Akhisar arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 40 dakika ve saat sürer.

Akhisar Bursa arası otobüsle kaç saat?

Akhisar-Bursa arası otobüs yolculuğu ortalama 3 saat 37 dakika sürmektedir.

Antalya Akhisar arası otobüsle kaç saat?

Antalya ile Akhisar arasındaki toplam mesafe 428 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 8 saat 30 dakika sürmektedir.

Manisa İzmir seyahat kaç TL?

Manisa İzmir arası en popüler otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıManisa İzmir Bilet fiyatlarıGünlük otobüs sefer sayısıIsparta Petrol Turizm150 TL2Lüks Aksel Seyahat250 TL2

İzmir Akhisar otobüsleri nereden kalkıyor?

Akhisar Otobüs TerminalleriAkhisar Otobüs TerminaliUlu Camii, Sk No:374, 45220 Akhisar/ManisaAkhisar İdo Otobüs Kalkış ve Varış NoktasıAkhisarAkhisar, Manisa, Türkiye

Manisa Akhisar kaç lira?

Manisa Akhisar arası otobüs bileti ne kadar? Manisa Akhisar arası otobüs bileti fiyatları 159.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 159 civarındadır.

İzmir otobüsleri sabah kaçta başlıyor?

İzmir’de toplu taşımada yeni dönem başladı. Sabah 06:00-07:00, akşam 19:00-20:00 saatleri arasında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir