İçeriğe geç

12 Adalar Tekne Turu Nereye Gidiyor

12 ada tekne turu nerelere gidiyor?

Tur sırasında ziyaret edeceğiniz koylar Akvaryum Koyu, Yassıca Adası, Kızıl Ada, Tavşan Adası ve Göcek Koyu’dur. Her koyda yaklaşık yarım saat ile 45 dakika arasında yüzme molaları planlanmaktadır.

12 ada tekne turu kaç TL?

2024 yılı Fethiye 12 Adalar tekne turu fiyatı 1000 TL’dir. Fethiye tekne turumuz sabah 10’da başlar ve dört eşsiz koyu gezdikten, akvaryum gibi sularda yüzdükten ve güneşin tadını çıkardıktan sonra akşam 17:00’da varış yapar.

Fethiye 12 ada neresi?

Fethiye ve Göcek’ten günübirlik turlarla da ulaşılabilen Yassıca Adaları, Hamam Koyu, Kurşunlu Koyu, Yavansu, Bedri Rahmi Koyu, Tersane Adası, Göbün Koyu, Boynızbükü, Göcek Adası, Domuz Adası, Zeytin Adası ve Kızıl Ada bulunmaktadır. “12 Adalar” olarak adlandırılan bölge.

Adalar turu nereden kalkıyor?

12 Adalar Tekne Turu Tekne turu her gün Fethiye İskelesi’nden sabah 10:30’da başlar. Burada çok sayıda gezi teknesinden birine binebilir ve eşsiz deniz ve doğa manzaraları eşliğinde farklı koylardan elmas denizine dalabilirsiniz. 12 Adalar Turu’nda tekneler Fethiye Körfezi’ndeki adaları ziyaret eder.

12 adalar Turu kaç saat sürüyor?

Dikkat edelim. Tur sabah 10:30’da başlıyor ve akşam 5:00 ve 5:30’da bitiyor. Turkuaz sularda denizin tadını çıkarabileceğiniz bu yedi saatlik günde sizi heyecan verici bir aktivite bekliyor. Fethiye’den gelen misafirler konaklama yerlerinden sabah 9:30’da alınacak.

Akyaka tekne turu kaç TL?

Akyaka Tekne Turu Fiyatları: Yetişkin ücretimiz kişi başı 800 TL’dir. 6-12 yaş arası küçük misafirlerimiz 400 TL öderler.

Kelebekler Vadisi tekne turu kaç para?

Kelebekler Vadisi Tekne Turu Fiyatları 2024 2024 yılında Kelebekler Vadisi Tekne Turu yetişkinler için 750 TL, çocuklar için 450 TL olup, 3 yaş altı çocuklar için ücretsizdir.

Kelebek Vadisi tekne turu nereden kalkıyor?

Kelebekler Vadisi tekneleri nereden kalkıyor? Ölüdeniz plajındaki son otobüs durağından plaja doğru yürüdüğünüzde bir kooperatif pavyonu var. Ölüdeniz’den Kelebekler Vadisi’ne giden taksi teknelerinin biletlerini buradan almalısınız. Daha sonra kulübeden denize doğru yürüdüğünüzde tekneleri göreceksiniz.

Tekne turu yaş sınırı var mı?

Yatlarda yaş sınırı yoktur ancak küçük çocuklar için uygun güvenlik önlemlerinin alınması önemlidir.

Fethiye 12 fiyatı ne kadar?

12 Adalar Tekne Turu Fiyatı Ne Kadar? Fethiye 12 Adalar Tekne Turu Fiyat Listesi 2024; 6 yaş üstü +850 TL, 3-6 yaş arası 500 TL, 0-2 yaş arası ücretsiz.

12 adalar kimin?

İtalya daha sonra Oniki Ada’yı işgal etmeye karar verdi. İtalyanlar kısa sürede Rodos ve Oniki Ada’yı işgal ettiler. Bu işgalle Rodos ve Oniki Ada üzerinde hakimiyet kuran İtalya, bu savaşın sonunda imzalanan Uşi Antlaşması’nda (18 Ekim 1912) bu adaları Türkiye’ye geri vermeyi kabul etti.

Fethiye 12 adalara nasıl gidilir?

Yaz aylarında, saat 10:00 ile 19:00 arasında adaya doğrudan giden düzenli minibüsler vardır. Ayrıca, adayı 12 adalar yat turu ile ziyaret etmek de mümkündür.

Ölüdeniz tekne turu kaç TL?

Fethiye tekne turu 2024 yılı için yetişkinler için 850 TL, 3-6 yaş arası çocuklar için 500 TL olup, 3 yaş altı çocuklar için ücretsizdir.

Fethiye tekne turları nereden kalkıyor?

Günlük gezi turlarımız olan Fethiye-Ölüdeniz tekne turları, Fethiye merkezden ve Ölüdeniz’den hareket etmektedir. Turlarımızda, Fethiye’nin bakir koylarını ziyaret edecek ve turkuaz denizde yüzme fırsatına sahip olacaksınız. Teknemizde özenle hazırlanmış öğle yemeğini hazırlayıp servis ediyoruz.

Adalar turu kaç saat sürüyor?

Kabataş, Eminönü, Beşiktaş’ın yanı sıra Kadıköy ve Bostancı’dan da feribot seferleri bulunmaktadır. Kalkış ve varış noktasına ve gemi türüne bağlı olarak adalara yolculuk 45 ila 100 dakika arasında sürmektedir.

Fethiye tekne turu hangi koylara gidiyor?

Fethiye tekne turunda hangi koylar gezilmelidir? Fethiye tekne turu 12 ada içerisinde Akvaryum Koyu, Göcek ve Yassıca adaları, Tavşan ve Kızıl’a gitmektedir. Her durakta 45 dakikadan 1 saate kadar yüzme molaları verilmektedir.

Marmaris tekne turu hangi adalar?

Sabah 8:45’ten akşam 17:30’a kadar sürmektedir. Rehberlerimiz gün boyunca size eşlik edecek ve sizi bilgilendirecektir. Bu turun rotası Marmaris’ten başlayıp Temizce Adası, Akvaryum, Kamelya Adası ve son olarak Selimiye’den geçmektedir.

Göcek’ten hangi adalara gidilir?

GÖCEK TEKNE TURU 12 Adalar Yat Turu sırasında Zeytin, Yassıca, Domuz adaları ve daha birçok ada ve koyu ziyaret etme şansına sahipsiniz.

Kelebekler Vadisi tekne turu kaç para?

Kelebekler Vadisi Tekne Turu Fiyatları 2024 2024 yılında Kelebekler Vadisi Tekne Turu yetişkinler için 750 TL, çocuklar için 450 TL olup, 3 yaş altı çocuklar için ücretsizdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir