İçeriğe geç

Hametol Krem Lekelere Iyi Gelir Mi

Hametol krem neye iyi gelir?

Kuru, çatlamış, gergin ve tahrişe meyilli bölgelerin bakımı için uygundur. Dirsek, topuk ve diz kapağı gibi tahrişe meyilli bölgelerin bakımı ve onarımı için tasarlanmıştır. Dermatolojik olarak test edilmiştir, hassas ciltler için uygundur.

Hametan krem lekelere iyi gelir mi?

Ancak leke, sivilce izi ve daha birçok lekeyi gidermek için de kullanılabilir. Uzun yıllardır piyasada bulunan Hametan krem ​​sadece cilt sorunları için değil aynı zamanda medikal nemlendirici arayanların da rahatlıkla kullanabileceği bir kremdir.

Hametol krem günlük kullanılır mı?

Önerilen Kullanım: Hametol Cilt Bakım Kremi günlük cilt bakımı için uygundur. Yüzünüzde, ellerinizde ve vücudunuzun herhangi bir yerinde güvenle kullanabilirsiniz. Özel içeriği ile kuru, çatlamış ve gergin cildinize hassas bir şekilde bakım yapacaktır. İhtiyaç duyduğunuzda günde bir veya iki kez kullanabilirsiniz.

Hametol onarıcı bakım kremi yüze sürülür mü?

Önerilen kullanım şekli: Hametol Repair Care Cream’i yüzünüzde, ellerinizde ve vücudunuzun tüm bölgelerinde güvenle kullanabilirsiniz.

Hametol hangi cilt tipine uygun?

Hametol krem, hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur, çünkü içeriği cilt kuruluğu, çatlaklar ve kızarıklıklar gibi sorunları ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Sağlıklı ve parlak bir cilde sahip olmak için, nemlendirme adımları düzenli olarak uygulanmalıdır.

Hametol krem güneş yanığına iyi gelir mi?

– Bebeklerde ve küçük çocuklarda pişik tedavisinde – 1. ve 2. derece yanık/güneş yanığı tedavisinde – Çizik ve kesik gibi yüzeysel cilt lezyonlarında – Emziren annelerde çatlamış meme uçlarının bakımı ve korunmasında – Kuru, çatlamış, çatlamış ciltlerin [yaşlıların cildi dahil] bakımı ve korunmasında kullanılır.

Hametan sarı olan ne işe yarar?

Hamamelis virginiana’nın HAMETAN bileşimindeki sulu distilatı; Büzücü, lokal hemostatik ve anti-inflamatuar etkiye sahiptir. Büzücü etkisi ile; Cilt yaralanmalarından sonra, etkilenen bölgede proteinlerin birikmesine neden olarak doku büzücü ve kalınlaştırıcı etkiye sahiptir.

Hametan krem siyah noktalara iyi gelir mi?

Hametan krem ​​ciltte oluşan pişik, sivilce, siyah nokta gibi sorunların yanı sıra cilt lekelerinin tedavisinde de kullanılmaya uygundur ve vücudun hemen hemen her bölgesinde kullanıma uygundur.

Hametan sürüp güneşe çıkılır mı?

Güneş veya diğer nedenlerle yüksek ısıya maruz kalmış ve yanık oluşmuş cilde uygulandığında yanık ağrısını hafifletir ve yara izlerinin kısa sürede kaybolmasına yardımcı olur.

Hametan ve Hametol aynı mı?

HAMETOL KREM. Abdi İbrahim’in yeni bir krem ​​serisi. Muhtemelen birçok tıraş tutkununun kullandığı bilinen bir fonksiyonel krem ​​olan HAMETAN’ın kız kardeşi olduğunu söyleyebiliriz.

Hametol eczanede ne kadar?

179,00 TL 161,10 TL Havale ile 3,22 TL daha az ödeyin.

Hametol hangi ülkenin?

Genel BilgilerÜrün Formu‎KremÜrün Model Numarası‎22B622Paket Boyutları‎14,9 x 3.

Hametol göz çevresine sürülür mü?

Hassas ciltlere bakım yaparken kullandığınız nemlendirici ürünün göz çevresine uygun olmasına dikkat edin.

Hametol cilt bakım kremi su bazlı mı?

Hametol Skin Care Su Bazlı Yağsız Nemlendirici Yüz Kremi Tüm Cilt Tipleri İçin 30g.

Onarıcı krem ne demek?

Onarıcı kremler, hücreleri yenilemek ve çeşitli cilt sorunlarını gidermek için kullanılan cilt bakım ürünleridir.

Hametan ve Hametol aynı mı?

HAMETOL KREM. Abdi İbrahim’in yeni bir krem ​​serisi. Muhtemelen birçok tıraş tutkununun kullandığı bilinen bir fonksiyonel krem ​​olan HAMETAN’ın kız kardeşi olduğunu söyleyebiliriz.

Hametol tahrişe iyi gelir mi?

Hametol, hoş kokusu ve ferahlatıcı etkisiyle cildinizi tazeler ve yeniler. Cilt tarafından hızla emilir. Kuru, çatlamış, gergin ve tahriş olmuş bölgelerin bakımı için uygundur.

Hametol pişik kremi olarak kullanılır mı?

Bebeğinizin pişik olmasını önlemek için, bezlerini sık sık değiştirmenizi ve kuru tutmanızı öneririz. Her bez değişiminde Hametol Baby Pişik Kremi uygulayarak pişik oluşumunu önlemeye yardımcı olabilirsiniz.

Hametol eczanede ne kadar?

179,00 TL 161,10 TL Havale ile 3,22 TL daha az ödeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir